刊行物詳細

食品総合研究所研究報告 第66号

カテゴリ
: 研究報告
タイトル
: 食品総合研究所研究報告 第66号
発行年月日
: 2002年3月 1日
概要

報文

  • 臭気低減化細菌の16S rDNA遺伝子配列解析による系統分類
  • 日本における食中毒発生の傾向分析
  • 微生物バンク等保存乳酸菌株のバクテリオシン生産性を指標とした特性評価
  • 精密ろ過膜を用いた微粒子分級挙動の可視化
  • ダイズ種子デハイドリン(グループ2 LEAタンパク質)の種子内蓄積、乳酸脱水素酵素に対する凍結変性保護活性および品種間分子量分布

国連大学生研究成果    

  • Purification and Characterization of Thermotoga maritima thermostable xylanase B Expressed in E. coli.
  • Isolation and Structural Elucidation of Bioactive Molecules from Selected Natural Sources
  • Study on the Functionality of Mare's Milk
  • Effects of Postharvest Stress on Quality Attributes of Fresh Fruits and Vegetables
  • Studies on the mutant G5-forming (-amylase of Pseudomonas sp. KO-8940 with regard to maltopentaose production from soluble starch