刊行物詳細
食品総合研究所研究報告 第67号
- カテゴリ
- : 研究報告
- タイトル
- : 食品総合研究所研究報告 第67号
- 発行年月日
- : 2003年3月 1日
- 概要
- :
報文
- パン生地の発酵特性及び冷凍耐性に与えるトレハロース添加の影響
- 野菜流通の季節性における地域性
- 米糠に含まれるグループIILEAタンパク質(デハイドリン)の乳酸脱素酵素に対する凍結変性保護活性
- 咀嚼中におけるモナカの甘みとテクスチャーの変化
- コメットアッセイを用いたアクリルアミドのDNA損傷作用の評価
研究ノート
- Construction of a gene trap bector, pPTR-EGFP1, for the filamentous fungus, Aspergillus oryzae
国連大学研究成果
- Studies on the high quality distribution technology of fresh fruits and vegetables:Quality control and nondestructive quality evaluation of tree-ripe ‘Irwin’ mango
- Screening of bacteria that inhibit aflatoxin production and partial purification of the inhibitory substance
- Comparative effects of EPA and DHA ethyl esters and fish oil on hepatic fatty acid metabolism in the rat
- Gene Cloning of Hyper-thermo-stable Cellulase and its Characterization
- New Approach to Enhance Carotenoids Bioavailability