刊行物詳細

食品総合研究所研究報告 第68号

カテゴリ
: 研究報告
タイトル
: 食品総合研究所研究報告 第68号
発行年月日
: 2004年3月 1日
概要

報 文    

  • 世界各国と比較した日本の食料消費パターン
  • Effect of Dietary Protein on Adipose Tissue Gene Expression in Mice

Technical note    

  • Production and Immobilization of Thermostable Oligosaccharide DFA III
    Producing Enzyme from Arthrobacter sp. L68-1.

技術報告    

  • 国の補助事業による食品産業の技術開発
    ―技術研究組合事業参画企業へのアンケート調査―
  • アウリントリカルボン酸アンモニウムを用いた米麹からの麹菌全RNA 抽出法の検討

研究ノート    

  • 塩ストレスによるイネ芽生えタンパク質の変動
  • Aspergillus oryzae のテロメア配列を付加したプラスミドの細胞内における形態の解析

国連大学研究成果

  • Effects of Low Temperature and Modified Atmosphere Packaging on Minimally Processed Fruits and Vegetables
  • Studies on Directed Evolution of Novel Transglycosidases
  • Antioxidant Activities of Radish and Sweet Potato using Chromogen Radicals during the Drying
  • Effect of Electric Field and Electrolysed Water Treatments on Mango Storage Quality
  • Improvement of Xylanase Activity by Error-prone PCR