刊行物詳細
食品総合研究所研究報告 第74号
- カテゴリ
- : 研究報告
- タイトル
- : 食品総合研究所研究報告 第74号
- 発行年月日
- : 2010年3月 1日
- 概要
- :
報文
- Ryanodine receptor inhibitor dantrolene alleviates nivalenol.induced cytotoxicity in HL60 cells
技術報告
- はちみつに含まれるHMF 定量分析法の開発
- 生産工程プロジェクトにおける微生物技能試験への2008年度参加結果
- Changes in Cadmium Content when Processing Soybean to Miso and Soy Sauce
- 燃焼法によるコメ中の全窒素測定の試験室間共同試験-第3報
- 製粉方法の異なる米粉の特性と製パン性の関係
研究ノート
- gyrB 遺伝子によるArcobacter 属の系統解析とその多様性について
国連大学生研究成果
- Application of Novel Thermal Processing Technique to Produce High Quality Foods
- Detection and Control of Food borne Pathogens in Fresh Produce
- Study on nutrient content of micronutrient seasoning powder prepared from bovine internal organs and indigenous plants
- Improvement of Yeast Strains Suitable for Bioethanol Production
- Screening of Functionality of Selected Indigenous Foods of Bangladesh