刊行物詳細
食品総合研究所研究報告 第72号
- カテゴリ
- : 研究報告
- タイトル
- : 食品総合研究所研究報告 第72号
- 発行年月日
- : 2008年3月 1日
- 概要
- :
報文
- トータルダイエットスタディーのための夏期の野菜類マーケットバスケット試料の構成品目および混合割合の検討
- Antimicrobial Activity of Cloves and Cinnamon Extracts against Food Borne Pathogens and Spoilage bacteria, and Inactivation of Listeria monocytogenes in Ground Chicken meat with their Essential oils
- 励起蛍光マトリクス計測に基づくデオキシニバレノール検知法の開発
- 粘液糖蛋白質の溶液物性評価
- Liquid chromatographic detection of fumonisins in rice seed
- LC/MS/MS によるアフラトキシンとベンゾ[a]ピレンの同時分析
- S urvivability of conidia from a recombinant Aspergillus oryzae strain overproducing cellulase, and its parent strain in a soil environment
- セルロース担体セルロファインに対するセルロース結合部位を付加した融合タンパク質の吸着
- 食用担子菌ヤマブシタケによるシュガービートパルプの分解
- Phylogenetic analysis of the yeast Trichosporonoides megachiliensis SN G-42 by sequencing the large subunit (26S )D1/D2 rDNA regions
- 茨城県および千葉県内の畑土壌におけるAspergillus flavusおよびA.parasiticusの分布調査
- Biodegradation of Di-(2-ethylhexyl)phthalate by Fungi
技術報告
- The gram-scale preparation of oligosaccharide DFA I using the enzyme from Arthrobacter ureafaciens A51-1.
- ベトナムにおける食品安全性確保のための取組み
- 安心情報が消費者の農産物購買行動に及ぼす影響
国連大学生研究成果
- Antibacterial Properties of some Spices and Herbs against Food borne Pathogens, Spoilage Bacteria, and their Application in Food Preservation
- New Processing for Improvement of Qualiry and Quantity of Soybean Product
- Elucidation of Texture Improvement of fermented Rice Noodles using Combined Rheological and Structural Analyses
- Chitinase and application for bioconversion of chitin from shellfish waste
- Analysis on Performance of Membrane Separation Process for Agricultural Products